Špalda BIO

Celozrnná obilovina vhodná na pečení chleba a koláčů.

Varianta:
64 Kč 1 600 Kč 35 Kč od 35 Kč 57,14 Kč bez DPH 1 428,57 Kč bez DPH 31,25 Kč bez DPH od 31,25 Kč bez DPH
Dostupnost: Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
Kód: 1462 1462/25K 217 Zvolte variantu

Detailní popis produktu

Špalda patří k nejstarším obilninám. Její příjemná ořechová chuť byla populární v Evropě, především v Itálii, Švýcarsku, Anglii, Polsku a Skandinávii. Obsahuje vyšší podíl bílkovin než běžná pšenice. Je také výborným zdrojem některých vitaminů skupiny B (především vitaminu B1, B2 a B3). Tento druh pšenice je nejvhodnější na pečení chleba. Chléb ze špaldové mouky má výraznou chlebovou vůní, výborně chutná a dlouho vydrží vláčný a čerstvý.

Toto obilí rostlo:

  • bez chemických ochranných prostředků
  • bez chemických hnojiv bez splaškových kalů
  • bez chemických postříků, které prodlužují dobu skladovatelnosti
  • bez chemických postříků, které zkracují délku stébla obilí
  • z neošetřených a geneticky nemodifikovaných semen
  • ve zdravé a správně obdělávané půdě, která obsahuje všechny důležité složky

ZEMĚ PŮVODU: Česká republika

EU_Organic_Logo
CZ-BIO-001
Zemědělská produkce EU

 

 

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Obiloviny
Zařazení: Obilniny

Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Povinná pole

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola